Vi inviterer barn som ønsker å være butikksjef for en dag til å åpne sin egen Pop Up butikk her på senteret. Barna får utvikle sitt helt eget konsept, her er det bare å slippe kreativiteten løs. Liker barna å bake frister det kanskje med en kakebutikk. Kunstnerspiren kan selge egenlagde produkter. Eller man kan ha fokus på gjenbruk og selge leker, klær og utstyr man ikke lenger trenger/har vokst fra. Det er også mulig å lage en lakkbar, flette hår, ha ansiktsmaling eller lignende. Mulighetene er mange og vi gleder oss til å se hva våre kommende butikksjefer ønsker å gjøre.

VIKTIG INFO
-Aldersgrense 7-14 år.
-Maks 3 barn per Pop Up
-Brukte gjenstander som selges må være i god stand
-Hver Pop Up blir maks 2 m2 og alle får utdelt et bord og tilgang til strøm. Ekstra utstyr som klesstativ, hengere etc må dere skaffe selv. Det er viktig å ikke ta med for mye på tildelt plass.
-Foresatte er ansvarlig for sitt barn under Barnas Pop Up
-Åpningstid er 11-15 lørdag 2. februar
-Vi kårer og premierer: Beste markedsmateriell (Logo, plakater etc.) mest kreative arbeidsbekledning og sist med ikke minst, god service.

WORKSHOP
Fredag 1. februar inviterer vi til workshop hvor barna som har fått tildelt plass får lage plakater og annet materiell sammen med erfarne butikksjefer og markedsavdelingen på senteret.

SØKNAD
-Barnets navn og alder
-En kort beskrivelse av konseptet for barnets Pop Up
-Tegning/video som beskriver butikken
-Kontaktinfo til foresatte

Søknadsfrist er fredag 25. januar
Takker man ja til tilbudt plass er påmeldingen bindende
Søknad sendes senterkontoret@kleppesto-senter.no