Visste du at alle våre butikker gjør noe for å bidra til en grønnere hverdag? Denne måneden setter vi fokus på bærekraft og miljø, og hvordan det gjøres mye bra rundt om på senteret for å bidra til mindre belastning på miljøet. Her kan du lese mer om hva vi gjør for en mer bærekraftig drift, og la deg inspirere av grønnere produkter og tjenester i butikkene.

GRØNNE TJENESTER

El-bil lader fra MER
Hos oss finner du på parkeringen på sørenden av senteret 8 ladestasjoner fra MER. Det er både hurtiglading (opptil 150kW) og flexilading (opptil 22kW)

Too Good To Go
Bli en matredder og bestill forundringspakker gjennom appen Too Good To Go. Hos oss kan du bestille forundringspakker fra både Baker Brun og MENY.

Klesinnsamling
Tre av våre butikker tilbyr innsamling av brukte klær.

Batterier og småelektrisk
Du finner returpunkt for batterier og småelektrisk hos både MENY og KIWI.

Matavfall fra BIR
Hos oss finner du hentepunkt for BIRs poser og beholdere for matavfall hos begge våre matbutikker.

PRODUKTER OG TJENESTER I BUTIKKENE
Alle våre butikker gjør noe for en grønnere hverdag. Vi vil i løpet av måneden sette søkelys på mange av disse produktene, så følg med.

Familiedag og Fra boss til bruk
Vi arrangerer Familiedag med fokus på bærekraft lørdag 20. april. Ta med barna på artige og gratis aktiviteter. Les mer her.
Lørdag 27. april kommer Askøy Husflidslag for å lære de som ønsker å sy en flott sminkeveske eller toalettmappe. Alle tekstilene som blir brukt er fra feilvarer fra klesbutikkene som ellers ville bli kastet i bosset. Les mer her.

Bærekraftig drift
Som Askøys største kjøpesenter tar vi samfunnsansvar på alvor og jobber kontinuerlig for en bærekraftig drift. Les mer her.