Hele Askøys Pepperkakeøy fyller 10 år, og vi søker kreative pepperkakebakere som kan være med å fylle den med fantastiske kreasjoner. Bli med å skape den beste Pepperkakeøyen noen sinne! Inviter familie og venner på bakedag, samle kollegaer eller oppfordre din barnehage eller skole til få trylle med pepperkakedeig!

Hvert år imponerer Askøyværingene oss stort med hva de klarer å skape av pepperkakedeig, glasur og pynt. Vi har i årenes løp hatt med trehytte, romskip, vepsebol, breiflabb, eventyrfigurer, hjort og utallige andre fantastiske bidrag. Gleden er stor når vi får inn mesterverkene som så mange har lagt sin sjel i, og gleden er enda større når gangene fylles med glade barnestemmer på vei for å oppleve den deilige julestemningen i Pepperkakeøyen frem mot jul.

Pepperkakeøyens borgermester kårer årets beste bidrag og vinnerne kan kose seg med deilig lunsj på Domino’s!

Ferdig pyntet bidrag kan leveres frem til 15. november. Bidrag leveres til Senterkontoret i 2. etg ved Lindex mellom 09 og 15, eller hos Kontur etter kl 15.

Pepperkakeøyen 2018 blir åpnet lørdag 17. november kl.12 med storslått jubileumsåpning. Øyen vil som før være åpen alle dager i senterets åpningstid helt frem til nyttårsaften.