Covid-19 | Les hvordan vi sørger for trygg handel på Kleppestø Senter. Les mer her.

Vi søker for trettende gang på rad kreative pepperkakebakere som kan være med å fylle Pepperkakeøyen på Kleppestø Senter. Denne herlige tradisjonen er noe vi gleder oss stort til, og vi elsker å se hvordan det skaper julestemning hos store og små som besøker oss her på senteret.
Bli med på årets Pepperkakeeventyr!
Vi har i årenes løp hatt utallige fantastiske bidrag fra dere bakere og hvert år imponerer dere oss stort med hva dere klarer å skape av pepperkakedeig, glasur og pynt.

Gleden er stor når vi får inn mesterverkene som så mange har lagt sin sjel i, og gleden er enda større når gangene fylles med glade barnestemmer på vei for å oppleve den deilige julestemningen i Pepperkakeøyen frem mot jul.

HVEM BLIR ÅRETS MESTERBAKERE? Vi kårer også i år et vinnerbidrag som vinner en flott premie, heder og ære! Det er viktig å legge navn og kontaktinfo ved bidraget.

Ferdig pyntet bidrag kan leveres frem til 18. november.

Bidrag leveres til Senterkontoret i 2. etg ved Lindex mellom 09 og 15. Etter kl 15 kan Sentervakten hjelpe og kan kontaktes på tlf. 922 49 490.

STILLE ÅPNING 19. NOVEMBER 2021
Pepperkakeøyen 2021 blir også i år åpnet ved stille åpning fredag 19. november kl 12.
Vil din barnehage/klasse være med å klipppe snoren? Vi søker en gruppe som vil få æren av å klippe snoren og være den første til å oppleve Pepperkakeøyen 2021. Vi vil skape en fin privat stund for den utvalgte gruppen og det vil også vente en overraskelse eller to. Ta kontakt på senterkontoret@kleppesto-senter.no ved interesse.
Pepperkakeøyen vil som før være åpen alle dager i senterets åpningstid helt frem til nyttårsaften.