Biologen Sushi og Ramen

Åpningstider: 10:00-21:00
Etasje: 1.etasje
Telefon: 474 86 774

Biologen Sushi og Ramen Bar består av Marcin Ranachowski og Lotte Lerche Vaular. Marcin en 35 år gammel fin fyr fra Polen som har jobbet hos Biologen siden 2016. Han er utdannet kokk og spesialisert seg i det japanske kjøkken. Han har jobbet som kokk i 10 år og som sushikokk i 7 år. Han har stor lidenskap for mat, spesielt Sushi og Ramen.
Lotte (også en fin person) fra Bergen og litt Askøy, har jobbet de siste 5 årene på Colonialen på Litteraturhuset. Hun er utdannet innen Hotell og Restaurant. Hun har 20 år bak seg i servicebransjen i Norge og i Oxford UK. Hun har stor lidenskap for for mat og vin. Sammen med Inga og Ståle (som mange kjenner fra Biologen Herdla og Akvariet) jobber de for å gi gjestene en eksepsjonell opplevelse utenom det vanlige innenfor smaksopplevelser, service og musikk. De vil og få besøk av en del fine og kule artister utover høsten, så følg med!

Marcin og Lotte gleder seg veldig til å dele sin fantastiske mat og nydelige viner med hele verden, og spesielt Askøys befolkning. De ønsker at Biologen Sushi og Ramen Bar skal bli stedet der du koser deg meg din beste venn, vennegjengen, familie og kollega! På menyen vil de ha tradisjonell Sushi, pluss mange nye spennende Sushi variasjoner. De har også forskjellige versjoner av Ramen* Det jobbes og hardt med og få importert masse nye og spennende viner og de lover at her blir det noe for enhver smak.

Kom innom for en kaffe, lunsj, middag, bursdag, venninnekveld, kompiskveld, vennekveld/lunch, barnebesøk, familiemiddag, kurs, konferanse og møter. Maten kan nytes inne eller ute i den splitter nye, fine og kule restauranten. Du kan selvfølgelig også ta maten med deg hjem om du ønsker. Klikk her for meny: Meny Biologen Sushi