Denne høsten skjer det mye spennende på biblioteket! I de kommende månedene blir det flere aktiviteter både i ukedagene og helger, og her finnes noe for alle!

Billetter til alle arrangementene kan kjøpes ved å klikke HER 

 

 

Familielørdag

 

Forestilling med Ulla Krulle – 3. september

Allerede lørdag 3.september er det duket for høstens første familielørdag! Da inviterer biblioteket til forestilling med Ulla Krulle, verdens snilleste strikkedame!

Endelig er våren her og Ulla Krulle, verdens snilleste strikkedame har endelig litt strikkefri fra julenissen. Hun reiser på hytten for å nyte den deilige solen. Men etter hvert oppdager Ulla at alt ikke er som det skal være. Og når hun finner ei høne i strikkekurven, begynner problemene. Høna finner på de rareste ting, og Ulla Krulle får et strev med å holde den i ro, mens hun prøver å finne ut hvem som eier den. Og når hun gjør det er plutselig høna vekk. Derimot finner hun et egg. Har høna lagt det? Eller er det Kakebake som ikke har ryddet etter at han lagde kake? Og hvor er høna?

Det vil også bli servert saft og boller kl. 11.30–12.00, og forestillingen starter klokken 12.00.

 

Dronningtur med teater – 10. september 

Velkommen til familiedag på Dronningen! Vi går i samlet flokk fra Hauglandshella og finner oppgaver og forskjellig moro langs stien. På toppen kan du se den fine teaterforestillingen Monsterbesøk!

Monsterbesøk: Storemonster og Veslemonster er bestevenner. De har det alltid kjekt sammen. Men en dag, når Storemonster vil leke, kan ikke Veslemonster, for Raggmonster er på besøk. Det er ikke noe moro å leke alene. Skal tro om de kan leke sammen, alle tre?

I denne lille figurteaterforestillingen om hvor vanskelig det er å være tre, møter vi Lys levende Adele i alle rollene. Den varer i omtrent 30 minutt, og passer for hele familien fra 3 år og oppover.

 

Fiskebolleboks-raketten – 24. september og 8. oktober

Det blir morsomt og spennende når far og Nils bygger rakett av tomme fiskebollebokser. Det eneste som gjenstår, er få tak i oppskytingsknappen til raketten. Etter det kan de få oppfylle familiedrømmen om å reise rundt månen i ein hjemmelaget fiskebolleboksrakett.

Fiskebollefabrikk-sjef Ragnhild Franzen synes at å være nummer to er det samme som å tape, og har det travelt med å få raketten ut i verdsrommet slik at hun kan få reklame for fiskebollefabrikken sin.

For det er vel dette far og Nils alltid har hatt lyst til, er det ikke?

Anna R. Folkestad har skrevet og illustrert boka Fiskebolleboksraketten.

 

Forfatterbesøk : Pølsetjuven  – 15. oktober 

Kjell er ni år og født inn i ein tjuvefamilie. Men Kjell vil ikke være tyv. Enn dag må han stjele fra vennen sin, Pølse-Per. Pølsetjuven handler om å finne ut hvem man egentlig er – og om å tørre å leve slik man ønsker.

Vi får storfint besøk av forfatter og illustratør Marianne Gretteberg Engedal, som skal tegne og fortelle om Kjell og de andre vi møter i bøkene Pølsetjuven og Polititjuven.

Vi serverer saft og boller kl. 11.30–12.00, og forestillingen begynner kl. 12.00. Velkommen!

 

Kokosbananas – 22. oktober

Kokosbananas er en helsprø liten oppfinner som bor i den koselige bygda Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko.

Kjent for mange som lydserie i NRK og på Storytel. Forfatter og innleser Rolf Magne G. Andersen leser høyt og får hjelp fra barna til å lage lydeffekter, så vi sammen kan lage en skikkelig gøyal opplesning!

Vi serverer saft og boller kl. 11.30–12.00. «Kokosbananas» begynner kl. 12.00.