DIN GUIDE TIL Å FINNE RIKTIG SOLKREM!

 

Solkrem er anbefalt å bruke hver eneste dag gjennom hele året, selv om det ikke er sol. Det beskytter mot UVA og UVB-stråler fra solen som kan være skadelige for huden. Årets første sommermåned er rett rundt hjørnet, og dermed er det viktig å ha fylt opp solkremlageret før solen er på sitt sterkeste!

 

Uansett om du skal være utendørs her hjemme eller på sydligere breddegrader, husk at solen er på sitt sterkeste fra nå og fremover. Da er det veldig viktig at du smører deg ofte og med riktig mengde solkrem. Regelen er at man bruker en god håndfull med solkrem med minst faktor 30. I tillegg er det en fordel om solkremen er vannfast for solbeskyttelse som sitter litt lenger. Her er forslag til solkrem som gir god solbeskyttelse!

 

Du finner alle solkremene under hos Apotek 1. 

 

 

1. Avène Sun Spray SPF 50+

2. Cliniderm Ultra Light Sun Milk SPF 30

3. Cosmica Sun Lotion SPF 30

 

SOLBESKYTTELSE FOR DE MINSTE

 

De små er mindre motstandsdyktig mot å bli solbrent enn voksne. Derfor er det viktig å smøre ofte, og smøre nok! Til barn er det anbefalt med solfaktor 30 eller høyere. Her er noen gode solkremer til de små!

 

 

1. La Roche-Posay Anthelios baby lotion SPF 50

2. Cosmica Sun Kids Sun Lotion SPF 50

3. Avène Sun Kids Solspray SPF 50

SOLKREM TIL ANSIKTET

 

Et av de enkleste tiltakene man kan gjøre for å unngå senskader ved soling er å smøre ansiktet med solkrem hver dag. Det kan også forhindre pigmentflekker, tidlig hudaldring og varige skader som i verste fall kan føre til sykdom. Vi har plukket ut noen gode solkremer til ansiktet, som passer til forskjellige hudtyper! Ikke glem at du alltid kan få hjelp av de ansatte på apoteket for å finne den solkremen som passer best til ditt behov.

 

 

1. Cliniderm Light & Mattify Face Fluid solkrem SPF 50

2. Avène Sun Reflexe solkrem SPF 50

3. La Roche-Posay Anthelios UVmune Ultralett solkrem SPF 50