Da er julaften rett rundt hjørnet, og vi har hatt en flott førjulstid her på senteret. Vi har hatt besøk av mange barnehager og skoleklasser som kommer for å blant annet ta en tur i Pepperkakeøyen. Årets Borgermester for Pepperkakeøyen, Sofie, har nå gjort ferdig alle sine oppgaver og vi er virkelig stolte av den flotte jobben hun har gjort!

VINNERBIDRAG
Det var ikke lett å velge en vinner blant de fantastiske bidragene vi har fått til årets Pepperkakeøy. Sofie måtte gå mange runder rundt øyen og tenke seg godt om. Bidraget hun hele tiden kom tilbake til, ble til slutt valgt som årets vinnerbidrag. Vi gratulerer avdelingen Seke i Haugen Barnehage som i år gikk av med seieren!

Seke har laget et flott bidrag med fokus på tannpuss. Karius og Baktus er selvsagt med, og rundt er flott pyntede søtsaker som de to koser seg med. Sofie sin begrunnelse for avgjørelsen er viktigheten av tannpuss og at det er tydelig at barna har vært med å lage bidraget noe hun syntes er viktig siden det er barnas Pepperkakeøy.

Premien til Seke er at hele avdelingen kan komme hit til oss og spise pizza hos Domino’s på nyåret.

MITT JULEØNSKE
Vi har fått inn enormt mange ønskelister til Mitt juleønske. Torsdag 21. desember reiste vi rundt til to glade søskenpar som fikk et juleønske oppfylt. Sofie leverte ut gavene til de glade barna og fikk gode klemmer i retur, spesielt fra lille Caroline på 2 som ble veldig glad for akebrette hun hadde ønsket seg.

Vi takker Sofie for en en glimrende jobb som Borgermester og ønsker henne og familien en god jul og et godt nytt år!