GRØNN UKE

Vi setter fokus på bærekraft og ønsker velkommen til GRØNN UKE 17. til 22. februar. Da vil vi fremheve alle de gode tiltakene som blir gjort i butikkene på senteret for en grønnere hverdag. Visste du at Mester Grønn ble kåret til Årets Miljøfyrtårn for 2019? Eller at alle våre klesbutikker tar i mot gamle klær som leveres til gjenvinning? Trykk på bildene under og les mer hva de enkelte butikkene setter fokus på denne uken.

BARNAS POP UP

Vi inviterer til Barnas Pop Up lørdag 22. februar fra kl 11-15. Da får vi besøk av unge butikksjefer som får åpne sin egen butikk for en dag med fokus på gjenbruk og miljø. Her kan du finne brukte skatter innen klær, leker og utstyr. Flere ab butikkene tilbyr også hjemmelagde og hjemmebakte varer.

REDESIGNKURS

Biblioteket arrangerer lørdag 22. februar Redesignkurs med Morten Wanvik fra Symesterskapet. Lær å sy den populære «Ingridjakka». En stilig jakke sydd av ullpledd eller gardiner (Se eget arrangement på Askøy Folkebibliotek)

STAND MED BIR

Vi får besøk av BIR fredag 21. og lørdag 22. februar. Her kan du oppleve og kildesortere med VR-briller og du kan også få spennende smaksprøver.

ANNET

Vi får også i løpet av uken blant annet besøk av Naturvernforbundet og Hold Askøy rent.

Klikk på bildene under for å lese mer om hva butikkene setter fokus på under Grønn uke