I samarbeid med Askøy kommune, Askøy Frivilligsentral, Kleppestø Senter og all frivillighet er det opprettet en Hjelpesentral som holder til i underetasjen ved rullebåndet/Burger King.

Hjelpesentralens åpningstider er tirsdag og torsdag fra 12-16.

Hjelpesentralen Askøy gir alle som har behov for det en hjelpende hånd. Den startet opp som akutthjelp i forbindelse med flyktningkrisen, men er nå også åpnet opp for alle Askøyværinger. På Hjelpesentralen deles det ut gratis klær og utstyr for å hjelpe mennesker som står i en økonomisk krise. Hjelpesentralen tar også imot donasjoner av klær og utstyr. Der er det også en sofakrok hvor de tilbyr alle som er på besøk en kopp kaffe eller te. Hjelpesentralen er en åpen møteplass på tvers av kulturer, så ta gjerne turen innom for en hyggelig prat hvis du ønsker det!

Husk at alt som leveres inn må være vasket og i god stand.

Hjelpesentralen Askøy driftes ved hjelp av flotte frivillige, og det er rom for flere hjelpende hender.

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte daglig leder på Askøy Frivilligsentral på: frivilligsentralen@askoy.kommune.no / 56 15 81 24.

På Hjelpesentralen sin Facebookside finner man også informasjon på Ukrainsk og Russisk.

Ønsker du å bidra med noe på Hjelpesentralen, praktiske oppdrag eller generelt i forbindelse med bosetningen av flyktninger?

Du kan melde din interesse inne på Askøy Kommune sine hjemmesider, eller melde deg som frivillig inne på Askøy Frivilligsentral sin nettside;
Bruk gjerne kommunen sitt skjema dersom du melder din interesse på vegne av et lag/forening, og frivilligsentralen sitt skjema dersom du som enkeltperson ønsker å bidra i forbindelse med Hjelpesentralen.