Nye åpningstider

Kleppestø Senter har besluttet å endre senterets åpningstider. Dette gjelder fra og med 13. mars og inntil videre. Vi holder åpent mandag til lørdag fra kl.10 til 18.

Ordinære åpningstider

Kiwi og Post i butikk v/Meny har ordinær åpningstid.

Avvikende åpningstider

Baker Brun: 09-16 mandag – lørdag

Sushi Nam nam tilbyr take away: 15-20 tirsdag – søndag

Dressmann: 10-17 mandag – lørdag

Cubus: 10-17 mandag – lørdag

Kontur: 12-17 mandag – fredag, 10-15 lørdag.

Euro sko: 10- 17 mandag til onsdag 10-18 torsdag og fredag, 10 -15  lørdag

F. Lohne Ur og Gull: 11-17 mandag-lørdag

Info til deg som skal på apoteket

Fra og med 16. mars vil det kun være lov med maks 5 kunder i apoteket og alle må holde minst 1 meters avstand fra hverandre. Alle andre bes vente utenfor apoteket. Dette er et viktig tiltak i smitteforbygging.

Stengte virksomheter

Helsedirektoratet har fattet beslutning om å stenge flere virksomheter for å redusere smitte. Dette gjelder for vår del frisører, hudpleie, optikere og fysioterapi/kiropraktor. Derfor vil du finne at Saxen frisør, Classic Frisør, Idol Frisør, Wow Frisør, Kines Hud- og Kroppspleie, Synsam, Kleppestø Optikk og Klinikk for alle holder stengt frem til 26. mars. Følgende har også stengt:
– Sparebanken Vest har også valgt å stenge sine kontorer.
– Burger King
– Dominos
– Radioservice
– Kitch’n
– Mini Kontur, men har du lyst til å handle i butikken kan jentene hos Kontur ordne dette. Kontur har reduserte åpningstider fra 12-16.

Sparebanken Vest
Rådgivere fra banken er like fullt operative og er tilgjengelig på telefon, e-post og chat hver dag mellom 07 og 23. Telefon nr 91505555.

Askøy Tannklinikk
Askøy tannklinikk holder akutt vakt, de er åpen fra 0800 til 15 30.

Synsam og Kleppestø Optikk
Optikerne er tilgjengelig for spørsmål angående bestillinger og nødstilfeller:
Synsam | Tlf: 902 60 448 | Mail: bs.askoy@synsam.com
Kleppestø Optikk | Tlf: 56 14 30 50 | Mail: kleppesto-optikk@coptikk.no

Tiltak på senteret

I disse tider er sikkerhet blant våre kunder og ansatte viktig for oss på Kleppestø Senter. Vi følger situasjonen nøye og vi følger hva nasjonale og lokale myndigheter gir av råd og retningslinjer. Vi har også stort fokus på forebygging av smitte og har satt i gang ekstra tiltak for renhold på senteret. Dette innebærer nedvask av toaletter og stellerom, samt desinfisering av overflater. Vi vil også ha hyppigere intervaller for vask av toaletter. Vi har satt ut håndsprit på våre toaletter og oppfordrer til god håndhygiene blant våre kunder.  Glem heller ikke avstandsregelen, minst 1 meters avstand, også når du står i kø.  Dette er en felles dugnad for å begrense smitte!