Månedens Butikk

Hver måned gjennom hele året kan kunder stemme på den butikken hos oss som de mener fortjener å vinne tittelen «Månedens Butikk».

Det er med stolthet at vi kan meddele at JYSK er vinneren av Månedens Butikk for januar! Butikken har utmerket seg med sin strålende kundeservice og dedikerte ansatte, og dermed var det JYSK som stakk av med seieren og ble årets første vinner. I 2023 gjennomgikk butikken en skikkelig totalrenovering, og i september stod en «ny» og superfresh butikk klar! Butikksjef Martine Baade forteller at kunder ved flere anledninger har opplevd at den nye butikken føles større og luftigere, og at det er lettere å finne frem til det man ser etter.

 

Interiør til enhver smak

Hos JYSK finner du et stort utvalg av møbler, senger, interiør og alt du trenger til hjemmet. Møblene har fokus på det moderne og enkle uttrykket som kjennetegner det skandinaviske designet, og i butikken finner du ukentlige gode tilbud på en mengde varer. Den nyoppussede butikken fremstår delikat og oversiktlig, og hos JYSK kan du virkelig fornye hjemmet ditt med et enormt utvalg varer til fantastiske priser. Du finner dem i 2. etasje i den nordlige delen av senteret.

 

Kundenes omtale

Når man stemmer på butikkene man ønsker at skal vinne, kan man valgfritt legge igjen en kommentar om hvorfor man mener at akkurat denne butikken fortjener tittelen «Månedens Butikk». Her er noen kommentarer som våre flotte kunder har skrevet om JYSK;

-Knallgod kundeservice!
-Godt utvalg av varer og veldig hyggelig betjening
-Alltid mange gode tilbud og flott personale
-Her er det serviceinnstilte medarbeidere som møter deg med et smil
-Kjempefin butikk, bra utvalg, superhyggelig betjening og flinke og fagdyktige ansatte!
-JYSK har mange fine varer, og det er en fryd å handle her etter at de pusset opp

1000x800_JYSK
Årets Butikk

Vi gratulerer så masse til JYSK, og takker for den fantastiske innsatsen de ansatte bidrar med! Året er kommet godt i gang, og alle butikkene som kåres i løpet av året er med i konkurransen om den gjeveste prisen av de alle – Årets Butikk 2024!

I fjor ble det første året vi gjennomførte denne avstemmingen, og da alle stemmene ble telt opp på slutten av året kunne vi avsløre at Cubus stakk av med den trofeet for Årets Butikk 2023. Vi fortsetter konkurransen i år også, og du kan være med å stemme frem Månedens Butikk hver eneste måned!

Når man stemmer på Månedens Butikk er man også automatisk med i trekningen av et sentergavekort til en verdi av 500,-. Vi trekker en heldig vinner hver måned, og man kan selvsagt delta så mange ganger man vil gjennom hele året.

Klikk HER for å stemme på din favorittbutikk!