Månedens Butikk

Årets andre vinner av Månedens Butikk er kåret, og denne gangen kunne KIWI sole seg i seiersglansen! Butikksjef Christer Nilsen er svært stolt over å vinne, og trekker frem de ansatte som gjør en knallgod innsats på jobb. 2023 var et år med flere prisøkninger og ulike utfordringer som fulgte med, men sammen med sine ansatte gjorde han det beste ut av situasjonen og fikk dermed et rekordår i omsetningen, som økte med over 20% fra 2022!

 

Kundeomtaler

Hos KIWI står de ansatte på hver dag for å gi kundene en god handleopplevelse, og det gjenspeiles i kommentarene fra våre flotte kunder;

-En fin, oversiktlig butikk. Mange blide og kjekke ansatte

-Beste butikken! Elsker å handle her

-Fantastisk kundebehandling og hyggelige ansatte

-Dette er en helt fantastisk butikk og de ansatte yter kundeservice av topp klasse.

-Alltid god service, hyggelig personale! Godt utvalg med gode priser.

-Utrolig hyggelig og grei betjening! Alltid blide og serviceinnstilte, samtidig som de alltid har det jeg skal ha!

-Fantastisk betjening! Og butikksjefen er en svært hyggelig og fin type med flinke ansatte

-Denne butikken er bare helt topp

OM KIWI

Det er ingen tvil om at kundene er fornøyd med dagligvaren, og flere trekker frem gode priser og godt utvalg i butikken som grunner til hvorfor de velger KIWI på Kleppestø Senter. I tillegg får du en rekke fordeler som KIWI Pluss-kunde. Med KIWI Pluss får du 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, 50 % Trumf-bonus på alle bleier, bind, tamponger og truseinnlegg, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere.Kjeden har også vunnet 4 av 5 siste pristestene på VGs matbørs! KIWI er «utfordreren som aldri gir seg», og har siden 1980-tallet etablert seg som en sterk merkevare i det norske næringslivet.

Noe av hemmeligheten er tydelige verdier og klare budskap som kundene kjenner igjen overalt der KIWI finnes;

 

Kjapt, trygt og billig – miljø og bærekraft – sunnhet til folket!

 

Vi er stolte over å ha KIWI på senteret, og at kundene er fornøyde etter å ha handlet hos dem. Hver måned kan du stemme på den butikken DU synes fortjener tittelen Månedens Butikk – og så er du med i trekningen av et sentergavekort på kr. 500,-. Stem HER og bli med i trekningen!