Denne uken er det vinteferie i skoler og barnehager, og mange lurer kanskje på hva de skal finne på. Enten om du skal være hjemme eller borte, eller bare ikke har noen særlige planer, så har vi alt du trenger for å skape masse moro sammen med hele familien!

Vintermoro i snøen! ❄️

Skal dere på fjellet i ferien? Akkurat nå er det vinteruker hos Intersport hvor du finner ski, akebrett, langrenn, klær og annet utstyr til knallgode priser. Det er lite som slår en hel dag med kos ute i naturen, og er man heldig med været blir dagene helt fantastiske! ☃️

Lag pinnebrød på bålet 🔥🪵

Pinnebrød er super bålmat som ungene enkelt kan være med å lage, eller lage helt selv. Med ferdig deig i sekken kan man bruke turen på å finne de perfekte pinnene, slik at alle kan steke brødet sitt på bålet eller over en bålpanne! Det er en kjekk aktivitet som slår an hos både store og små, og gjør at turen får et kjekt formål for alle. Det viktigste er å huske på at man ikke lager for tjukke brød, da disse tar veldig lang tid å steke og lett kan bli rå inni.

Oppskriften er hentet fra matprat.no.

 

Oppskrift

4 dl hvetemel
0,5 ts. salt
2 ts. sukker
2 ts. bakepulver
5 ss. nøytral olje
1,5 dl. vann

Slik gjør du 

Bland sammen alt det tørre. Tilsett olje og vann, og rør sammen til en glatt og ikke alt for klissete deig.

Ha litt olje rundt deigen og legg den i en brødpose eller luftett boks. Oljen forhindrer deigen i å sette seg fast når den oppbevares.

Spikk pinner, og tvinn deigen rundt pinnene. Husk å ikke legge for mye deig rundt pinnen, og pass på at deigen er jevnt fordelt.

Stek pinnebrødene over bålet, men husk at åpen ild lett vil brenne pinnebrødene. Snu pinnene ofte. Pinnebrødene er klare når de er begynt å bli litt harde, og har fått en gyllen farge.

1000x800_Pinnebrød
Ta et koselig kafébesøk, eller spis på en av våre restauranter! ☕️

Enten om du er hjemme eller på farten er det deilig med en pust i bakken. Da er det koselig å ta med seg familien, en venn eller sitt eget selskap og dra ut for en matbit! Hos oss kan du kose deg med blant annet deilig kaffe og ferske boller, rundstykker og annet godt hos Baker Brun, som er åpen hver dag fra kl. 10-21. Her kan man nyte en pause etter at man har trasket rundt i butikkene. Kanskje du ikke har ferie, men bare vil kose deg litt ekstra denne uken? Velkommen er du uansett 🥰

Er man fysen på noe godt til middag, men ikke like fysen på å kokkelere på kjøkkenet, kan man nyte en deilig middag hos både Broen Restaurant og Pizzeria og Burger King. Man kan både bestille take away eller spise inne i restaurantene, et perfekt alternativ til travle dager, eller hvis man ønsker å bruke tid på andre ting enn matlaging. Broen Restaurant sin meny finner du HER, og hver torsdag kan man også få servert raspeballer med deilig tilbehør!

Spillkveld for hele familien!

Ferie og dager med fri gir mer tid til å være sammen med familien og å finne på ekstra mye moro. Hos ARK Bokhandel finner du spill og masse annet gøy for hele familien til knallpriser! 🃏🧩