MÅNEDENS BUTIKK

Mars-vinneren er kåret, og denne gangen var det Mester Grønn som tok seieren! Det vil også si at de er den første butikken som har vunnet to ganger siden oppstarten av kåringen, og kundene er nok engang fornøyde med både servicen fra de ansatte og det flotte utvalget i butikken. Gode priser, et stort utvalg og fokus på bærekraft er noen av grunnene til at kundene velger Mester Grønn. På Kjøpesenterkonferansen i Stavanger i år vant de også prisen for Årets Kjede 2023, og Årets Markedsaktivitet 2023. Prisene gis ut til butikkene som har gitt kundene de beste handleopplevelsene i året som gikk.

 

KUNDEOMTALER

Hver måned når man stemmer på månedens butikk kan man valgfritt legge igjen en kommentar om man ønsker å dele om en hyggelig opplevelse i våre butikker. Disse kommentarene er et lite utdrag av hva våre flotte kunder synes om Mester Grønn;

-De ansatte er positive, finner ulike løsninger og alternativer og er så dyktige i jobben sin!

-Fine blomster og fantastisk hyggelig betjening!

-Faglig dyktige og de ansatte er alltid smilende og blide

-Hos Mester Grønn får man service på høyt nivå, og man føler seg sett og hørt. 10/10!

-Alltid like kjekt å handle her! De har et fantastisk vareutvalg, butikken er alltid ryddig og fin og de ansatte gjør en utrolig god jobb og hjelper alltid til med det man lurer på. Kan ikke få anbefalt dem varmt nok!

 

 

OM MESTER GRØNN

Blomsterforhandleren startet opp i 1983 og har over 140 butikker rundt omkring i Norge, og er landets ledende blomsterkjede. Selskapet har som mål at alle dets produkter skal produseres i henhold til etiske, humane, miljømessige og internasjonale standarder. Mester Grønn fører blant annet roser fra Fairtrade-farmer i Afrika, de er en av hovedsponsorene til Rosa Sløyfe-aksjonen med Kreftforeningen, og hvert år støtter de Frelsesarmeen med 1 million kroner.