I ferien er det godt å ha ekstra lange dager med fri og flere stunder til å finne roen, før en hektisk høst er i gang igjen. Mange opplever nok at man har mer tid til å lese bøker om sommeren – enten om man soler seg på stranden, når kveldsroen har senket seg eller når man bare har noen ekstra timer til overs i løpet av feriedagene. Vi har samlet sommerens beste pocketbok-anbefalinger fra ARK Bokhandel! Kanskje finner du en ny feriefavoritt? ☺️

 

Hushjelpen av Freia McFadden 🫣 En psykologisk thriller som er nominert til årets beste krimbok på Goodreads 2022

 

Happy Place av Emily Henry 🥰 Bestselgeren hos Sunday Times. Hvordan kan to personer late som om de er forelsket – og komme unna med det – foran menneskene som kjenner dem best?

 

Jegerånden – å lede i fred, krise og krig av Erik Kristoffersen 🎖️ En bok om ledelse, motivasjon og kultur, men først og fremst om den innbitte viljen til å alltid ville bli bedre.

 

Marta sover av Romy Hausmann 🗡️ Nok en følelsesladet psykologisk thriller fra forfatteren av «Elskede barn». En gripende historie om fortid, skyld og gjengjeldelse. Kanskje en av årets mest spennende bøker!

 

Kammerpiken av Sara Medberg 🪡 Dette er en nordisk romanse for deg som elsker Brigderton! Når baron Ridderlöw ansetter Charlotta som kammerpike for sin søster, blir livene deres forandret for alltid.

 

Det ender med oss av Colleen Hoover 🌸 En bok som inntok topplistene med storm da den ble lansert i 2019, som nå er i ferd med å bli kinofilm! En gripende bok om kjærlighetsdrama med et alvorlig undertema, nemlig vold i nære relasjoner.

 

God lesing, og god sommer ☀️