Vi ønsker Dollarstore velkommen til Kleppestø Senter – og Vestlandet! 🛠🛍

2024 blir et spennende år på senteret med flere forandringer og oppgraderinger på huset. I år kan vi ønske den spennende lavpriskjeden Dollarstore velkommen til Kleppestø Senter, og byggingen av den nye butikken er allerede godt i gang. Lavpriskjeden ble startet i 2019 og er i dag en av Norges raskest voksende kjeder. De selger alt fra godteri til rengjøringsmidler, og baserer seg på faste og lave priser. Hos Dollarstore finner man alt for enhver smak, og vi gleder oss enormt mye til butikken skal åpne!

 

Dollarstore, som frem til nå har hatt butikker på Øst- og Sørlandet, åpner snart sine to første butikker på Vestlandet! Butikken skal åpne rundt påsketider, og da flytter de inn i Sparebanken Vest sine gamle lokaler i 1. etasje, og tar samtidig over ARK Bokhandel. Bokhandelen flytter dermed rett over gangen i helt nye, flotte lokaler ovenfor Kitch´n. I mellomtiden vil det derfor være noe byggestøy i 1. etasje i dette området, og vi beklager for ulempen dette medfører. Vi takker for tålmodigheten, og vi gleder oss til et spennende år sammen med dere!

 

Biblioteket flytter inn i nye lokaler 📚

I år flytter biblioteket også på seg innad i senteret. NAV og Barnevernstjenesten tar over bibliotekets lokaler, og får oppgraderte systemer og kontorlokaler. Det nye biblioteket flytter inn i et splitter nytt lokale i 2. etasje, og vil bli et flott samlingspunkt for både små og store. Biblioteket vil også utvikles for å kunne tilby enda mer variasjon av både arrangementer og aktiviteter.

 

Takk for et flott 2023 ☺️

Til slutt vil vi takke dere for et fantastisk 2023. Vi er takknemlige for alle våre flotte kunder, og gleder oss til å ta fatt på 2024 sammen med dere gjennom kjekke aktiviteter, gode tilbud og spennende arrangementer for små og store!