Nytt år og tilbake til hverdagsmaten! Prøv disse saftige, proteinrike rundstykkene toppet med en smakfull blanding av cottage cheese, gresk yoghurt og urter. Supre som en litt sunnere frokost, lunsj eller mellommåltid etter trening. Denne oppskriften er fra Meny og gir ca. 8 rundstykker.

 

Proteinrundstykker

  • 50 g gjær
  • 3 ss vann
  • 2 egg
  • 3 dl TINE® gresk yoghurt
  • 250 g TINE® Cottage cheese
  • 6 dl sammalt hvete
  • 3 dl gulrot (raspet)
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje
  • Chia , solsikke- eller valmuefrø til topping

Cottage cheese-røre med urter

  • 250 g TINE® Cottage cheese
  • 1,5 dl TINE® gresk yoghurt
  • 2 never finhakkede urter f.eks gressløk, basilikum, dill, persille eller koriander
  • salt og pepper