Pepperkakeeventyret fortsetter og vi feirer åpningen av den 11. Pepperkakeøyen her på senteret. Hvert år imponerer Askøyværingene oss stort med hva de klarer å skape av pepperkakedeig, glasur og pynt.

Gleden er stor når vi får inn mesterverkene som så mange har lagt sin sjel i, og gleden er enda større når gangene fylles med glade barnestemmer på vei for å oppleve den deilige julestemningen i Pepperkakeøyen frem mot jul.

Den høytidelige åpningen står vår egen Borgermester for, og det blir julemusikk, servering av gløgg og selvsagt kommer selveste julenissen på besøk.

Kom og bli med på denne flotte tradisjonen som involverer så mange små og store pepperkakebakere her på øyen vår. Vi gleder oss! :-)

Det skjer mer denne dagen. Kl. 13 kan du også oppleve Bibliotekets nye juleforestilling; Reina og julemagien. Det nærmer seg julaften på Nordpolen og alt er som det pleier,
helt til reinsdyret Reina får en glimrende idé. Hun vil gi selveste Julenissen en spesiell overraskelse, men det skal vise seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd.

En juleforestilling om julemagi, juleforberedelser og et veldig snilt reinsdyr. Maria Rønhovde i rollen som Reina og Anna Sunniva Sørbø som forteller.