Covid-19 | Les hvordan vi sørger for trygg handel på Kleppestø Senter. Les mer her.

Broen Restaurant og Pizzeria er et resultat av en mangeårig drøm for eier, Subhi Jassem. Som kokk med stor lidenskap for sitt yrke har han jobbet flere ulike steder og skapt gode matopplevelser for mange. Han håper nå at han, gjennom sitt nye konsept på Kleppestø Senter, skal skape et sted hvor gode smaker og trivsel står i høysetet.

Jassem ønsker å skape et sted som blir et naturlig møtepunkt hvor alle føler seg velkommen, kan dele gode stunder og trives. Et sted hvor det tilbys mat i ulike sjangre med en meny som treffer hele befolkningen og hvor mat kan hentes og bli levert hjem i en hektisk hverdag.

Hos Broen kan du blant annet få kjøpt lunsjretter, middagsretter, salater, burgere, raspeballer på torsdager og pinnekjøtt i julemåneden. I tillegg serveres Askøys eneste gyros, egne kaker til kaffen og selvfølgelig også pizza og kebab.

Jassem har valgt å kalle stedet for Broen, hvilket var hans samboer Irene sin ide. Broen har for oss alle flere betydninger: broen til Askøy og ikke minst broen mellom mennesker. Broen Restaurant og Pizzeria skal være stedet der det skal bygges broer og ikke vegger. Her skal alle føle seg velkommen.

Jassem har sammen med sin partner skapt et sted for fremtiden, og håper at Askøys befolkning vil sette pris på og bruke tilbudet. De lover å gjøre alt de kan for å skape et skikkelig godt tilbud til oss alle. Det fortjener Askøy!

Lyst til å prøve? Her er menyen og link til hjemmesiden!