16. – 24. september arrangeres et av verdens største idrettsarrangement i Bergen, Askøy, Fjell og Øygarden. På Askøy er det lagtempo for profflag (damer og herrer) som 16. og 17. september kicker i gang hele VM!

Traseen er: Ravnanger – over Steinrusten – Erdal – Florvåg – Kleppestø – Askøybrua og videre til Bergen og målgang på Festplassen.
Se hele løypen her:  https://bergen2017.no/no/loyper/lagtempo/)

Her på Kleppestø Senter er det klart for å lage folkefest! Begge dagene blir det underholdning fra scenen og aktiviteter utenfor senteret.

LØRDAG:
Allerede lørdag starter det med publikumsritt fra Erdal kirke med målgang Kleppestø. Det blir fellesstart ca kl 11.45 med oppmøte senest kl 11.30. Rittet ledes av følgebil og løypen vil være lukket for trafikk slik at man kan sykle trygt. Aldersgrense er fra 10 år og oppover. Alle som deltar får goodiebag og VM-isen fra isbjørn Is. Rittet er gratis, så meld deg på i dag og sikre deg plass i løpet! Meld deg på her, så er du sikret plass: http://bit.ly/2v9LF8y

Etter folkerittet blir det underholdning fra scenen ved Burger King med blant annet Vennebyen og spektakulære stunts på sykkel når Joachim Skjævestad inntar scenen på slutten av showet.

SØNDAG: 
Senteret er åpent fra 10-18, men allerede klokken 09 er det mulig p kjøpe frokost hos Baker Brun. På scenen blir det underholdning mellom rittene, livesending på storskjerm og kommentator. Utefor senteret blir det salg og av mat og drikke, og i hovedteltet skal 7 Fjell Bryggeri rigge seg til. Barna kan kose seg med hoppslott og teste sykkelløypen utenfor. Velkommen til folkefest hos oss! 

Løypen er stengt for trafikk:
Lørdag 16. september klokken 8.30 – 13.00 (trening)
Søndag 17. septmeber klokken 10.00 – 19.00 (ritt)
Utrykningskjøretøy kommer frem!