Månedens Butikk

En måned er over, og en ny vinner av Månedens Butikk er kåret! Denne gangen var det VIBE som tok seieren og kan glede seg over å ha fått flest stemmer fra våre flotte kunder! Salongen åpnet i begynnelsen av juni i fjor, og tar nå med seg sin andre seier i kåringen. Det er ingen tvil om at kundene er fornøyde med både servicen og behandlingsmulighetene hos VIBE.

Kundeomtaler

Hver måned når man stemmer på månedens butikk kan man valgfritt legge igjen en kommentar om man ønsker å dele om en hyggelig opplevelse i våre butikker. Disse kommentarene er et lite utdrag av hva kundene våre synes om VIBE Frisør;

– Kjempehyggelig plass å fikse håret, er alltid like fornøyd med klippen!

-Kjempefin frisørsalong og nydelige vibber

-Topp service og kjempegode priser

-Herlige, fine frisører som er veldig dyktige i faget sitt

-Hadde en superfin opplevelse når jeg klippet meg hos VIBE. Her er det flinke frisører som tar seg tid til deg, ser behovene dine og lytter. Man føler seg rett og slett ivaretatt. Kan ikke anbefale dem varmt nok!

 

Om VIBE

VIBE er en frisørsalong som utelukkende baserer seg på drop-in timer, og som tilbyr en rekke ulike behandlingsformer for klipp, hår- og skjeggbehandlinger. Hos VIBE vet de ansatte at alle mennesker er ulike og unike, og sammen med kunden vil de finne den beste behandlingsmåten for ditt hår! Derfor har du god tid når du setter deg i stolen til å få den stilen du ønsker. Salongen tilbyr behandlinger som vask og tørk, stussing, styling, kurbehandlinger, skjeggbehandlinger og alle typer klipp. Nylig fikk salongen inn en ordentlig barber-stol, som gir den eksklusive følelsen av en barbersalong!

 

VIBE kan besøkes på senteret i 1. etasje i hovedinngangen ved Mester Grønn. Åpningstidene er 10:00-21:00 mandag til fredag, og 10:00-18:00 på lørdager.