Meny Kleppestø

Åpningstider: 08:00 - 22:00 (08:00 - 20:00) | Søndagsåpent: 09:00 - 22:00
Etasje: 1. etasje
Postadresse: Postboks 253, 5323 Kleppestø
Telefon: 918 95 115

Førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg

Mat og matglede binder familie og venner sammen, derfor ønsker vi å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Det betyr du vil oppleve en butikk som setter fokus på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap.

Hos MENY får du frihet til å velge det som passer deg best i et stort og mangfoldig vareutvalg. Det betyr at du eksempelvis kan velge mellom tomater med forskjellig smak og anvendelse, mellom friske og tørre urter med forskjellig aroma til forskjellig bruk. Eller mellom oster med ulik karakter og opprinnelse til ulike anledninger. Det gjør det kanskje vanskeligere å velge, men desto lettere å bli inspirert.

Ferskt brød smaker best, derfor steker vi det for deg.

Frukt- og grønnsaker er godt og ikke minst sunt og fordi behov, smak og bruk er forskjellig, vil du hos oss finne et bredt utvalg av produkter fra alle verdens kanter.

I våre butikker finner du også et spennende utvalg fisk, kjøtt, delikatesser og ferskpakket ost og våre ferskvareansvarlige er gjerne behjelpelig med å gi ideer om oppskrifter og tilberedning.

Fordi smak og behov er forskjellig, gir vi deg valget. Også på pris. Hos oss kan du velge mellom rimelige varianter, og noen som koster mer. Men vi er opptatt av å holde prisene så lave at du trygt kan la smaken bestemme, også neste gang du handler hos oss!